Winkelcentrum Reigersbos geeft lokaal talent een podium tijdens Reigersbos Got Talent: een speciale editie van de bekende talentenshow!

Bijlmer Got Talent komt naar Reigersbos met een speciale editie: Reigersbos Got Talent! Op zaterdag 22 april zie je hier alvast welke kunsten Zuidoost allemaal in huis heeft in een spectaculaire talentenshow. Tijdens de show krijgen lokale talenten uit de omgeving kans om het publiek en een deskundige jury te imponeren en naar huis te gaan met een van de drie prijzen. De jury bestaat uit niemand minder dan Aliyah Kolf, Graziëlla Hunsel, Reanny en Glenn Lodeweges.

Het podiumprogramma vangt om 12.00 uur aan en zal rond 16.00 uur afsluiten met de finale incl. een feestelijke afsluiter tot 17.00 uur. De eerste talenten hebben zich al aangemeld en we verwachten dan ook een indrukwekkende line-up! Denk aan acts van hoog niveau met zang en dans tot stand-up comedy en spoken word. De jury zal dan ook een lastige taak krijgen om een winnaar te kiezen. De hoofdprijs bedraagt een cheque van maar liefst €500,- euro en andere prijzen bevatten een wildcard voor de tweede ronde van Bijlmer Got Talent en een ontwikkelingstraject bij GLO Entertainment Live.

Deze speciale editie ‘Reigersbos Got Talent’ is een initiatief van Winkeliersvereniging Reigersbos. Zij geloven dat er nog meer ruimte is om lokale talenten een podium te geven en hebben daarom de handen ineen geslagen met Bijlmer Got Talent. De winkeliers en horeca ondernemers zorgen voor een warm welkom in Reigersbos en trakteren bezoekers gedurende de show op lekkere hapjes en drankjes. Kom op zaterdag 22 april tussen 12.00 – 17.00 uur langs in Winkelcentrum Reigersbos voor bijzondere optredens en moedig lokale talenten aan!

Meedoen? Schrijf je in en show je talent!
Woon je in Zuidoost en heb je een bijzonder talent? Schrijf je in! Van 9-jarige beatboxers tot 99-jarige ballerina’s: iedereen is welkom om zich in te schrijven. De inschrijvingen worden allemaal bekeken en een selectie wordt uitgenodigd om deel te nemen aan Reigersbos Got Talent.

EDIT: De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten.

Meer nieuws uit Reigersbos

Lokale Makers kunnen zaterdag 25 mei tegen gereduceerd tarief op onze Tweedaagse Braderie staan.

Lokale Makers kunnen zaterdag 25 mei tegen gereduceerd tarief op onze Tweedaagse Braderie staan.

Kom gezellig naar onze Tweedaagse Braderie op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei 2024! Struin langs de vele kraampjes en geniet van de vele lekkernijen die er verkrijgbaar zijn. Tijdens deze braderie kun je ook (op de zaterdag) de Lokale Makersmarkt weer terugvinden. Daarvoor zijn we op zoek naar Lokale Makers uit Zuidoost. Ken jij of ben jij iemand die zelf mooie spullen maakt / kookt / creëert? Dan kun je tegen gereduceerd tarief op onze braderie staan.

Kortingsweek Reigersbos: De exclusieve kortingen zijn bekend!

Kortingsweek Reigersbos: De exclusieve kortingen zijn bekend!

Eindelijk is het dan zover en mogen we verkondigen wat onze winkeliers en horeca ondernemers in petto voor jou hebben tijdens de Kortingsweek Reigersbos. Vanaf maandag 27 november t/m zaterdag 2 december scoor jij deze aanbiedingen en extraatjes exclusief in Reigersbos.