Bereikbaarheid

Met de fiets

Lekker op de fiets! Een gezonde en duurzame keuze. Daar zijn we super blij mee. Door het midden van ons winkelgebied loopt een fietspad, dus je kunt tot vrijwel de voordeur van je favoriete winkel fietsen. We verzoeken iedereen om netjes gebruik te maken van de fiets nietjes voor het parkeren van de fietsen. Zo blijven de winkels bereikbaar voor iedereen.

Met het openbaar vervoer

Winkelcentrum Reigersbos is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Midden in ons winkelgebied is namelijk metro halte “Reigersbos” gelegen. Hier stoppen metrolijn 50 en 54. Ter hoogte van het metrostation, gelegen aan de weg kun je ook een busstation vinden. Hier stopt buslijn 47. Jouw OV route naar Reigersbos kun je makkelijk laten bereken door 9292 OV. Klik op de link om direct aan de slag te gaan: 9292OV.nl

Met de auto

Rondom ons winkelcentrum is erg veel parkeergelegenheid en daarnaast kun je gebruik maken van de parkeergarage. In de wijk kun je gratis parkeren. We verzoeken onze bezoekers om hier minimaal gebruik van te maken, zo blijven deze plekken beschikbaar voor bewoners. Op de twee parkeerplaatsen aan ons winkelcentrum kun je 1,5 uur gratis parkeren met een blauwe schijf. In de parkeergarage parkeer je voor onbeperkte tijd zelfs geheel gratis.