Najaarsbraderie Reigersbos met Lokale Makersmarkt & Kindervrijmarkt

Kom gezellig naar onze najaarsbraderie! Struin langs de vele kraampjes en geniet van de vele lekkernijen die er verkrijgbaar zijn. Tijdens deze braderie kun je ook de Lokale Makersmarkt weer terugvinden en introduceren we een gedeelte Kindervrijmarkt (plekken alleen op inschrijving!).

INSCHRIJVING

Braderie
Voor het reserveren van een kraam kunt u contact opnemen met Marbo Promotions.

Lokale Makersmarkt
Dit gedeelte van de braderie is speciaal voor lokale, zelfstandige ondernemers uit Zuid-Oost. Winkelcentrum Reigersbos stelt in deze sectie plekken tegen een gereduceerd tarief beschikbaar, om startende en/of kleine ondernemers uit de buurt een verkoop impuls te bieden. De inschrijving voor de Lokale Makersmarkt gaat binnenkort van start, het reserveren van een hele of halve kraam kan alleen via Winkelcentrum Reigersbos.
INSCHRIJFLINK

Kindervrijmarkt
Naast de terugkerende Lokale Makersmarkt introduceren we tijdens deze braderie tevens een Kindervrijmarkt. Deze vrijmarkt is alleen bedoeld voor de verkoop van tweedehands kinderartikelen zoals speelgoed, kleertjes, leesboekjes en aanverwante gebruiksartikelen. Ouders en kinderen staan hier samen om de tweedehands kinderspulletjes te verkopen en een tweede leven te geven bij een ander fijn gezin. De Kindervrijmarkt is alleen toegestaan op de kramen die namens Winkelcentrum Reigersbos hiervoor gratis ter beschikking worden gesteld. Het is niet toegestaan om zelf grondplekken in te nemen.
INSCHRIJFLINK

Kom je er niet uit? Stuur ons even een mailtje via: info@winkelcentrumreigersbos.nl

Meer nieuws uit Reigersbos

Lokale Makers kunnen zaterdag 25 mei tegen gereduceerd tarief op onze Tweedaagse Braderie staan.

Lokale Makers kunnen zaterdag 25 mei tegen gereduceerd tarief op onze Tweedaagse Braderie staan.

Kom gezellig naar onze Tweedaagse Braderie op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei 2024! Struin langs de vele kraampjes en geniet van de vele lekkernijen die er verkrijgbaar zijn. Tijdens deze braderie kun je ook (op de zaterdag) de Lokale Makersmarkt weer terugvinden. Daarvoor zijn we op zoek naar Lokale Makers uit Zuidoost. Ken jij of ben jij iemand die zelf mooie spullen maakt / kookt / creëert? Dan kun je tegen gereduceerd tarief op onze braderie staan.

Kortingsweek Reigersbos: De exclusieve kortingen zijn bekend!

Kortingsweek Reigersbos: De exclusieve kortingen zijn bekend!

Eindelijk is het dan zover en mogen we verkondigen wat onze winkeliers en horeca ondernemers in petto voor jou hebben tijdens de Kortingsweek Reigersbos. Vanaf maandag 27 november t/m zaterdag 2 december scoor jij deze aanbiedingen en extraatjes exclusief in Reigersbos.