Najaarsbraderie Reigersbos met Lokale Makersmarkt & Kindervrijmarkt

Kom gezellig naar onze najaarsbraderie! Struin langs de vele kraampjes en geniet van de vele lekkernijen die er verkrijgbaar zijn. Tijdens deze braderie kun je ook de Lokale Makersmarkt weer terugvinden en introduceren we een gedeelte Kindervrijmarkt (plekken alleen op inschrijving!).

INSCHRIJVING

Braderie
Voor het reserveren van een kraam kunt u contact opnemen met Marbo Promotions.

Lokale Makersmarkt
Dit gedeelte van de braderie is speciaal voor lokale, zelfstandige ondernemers uit Zuid-Oost. Winkelcentrum Reigersbos stelt in deze sectie plekken tegen een gereduceerd tarief beschikbaar, om startende en/of kleine ondernemers uit de buurt een verkoop impuls te bieden. De inschrijving voor de Lokale Makersmarkt gaat binnenkort van start, het reserveren van een hele of halve kraam kan alleen via Winkelcentrum Reigersbos.
INSCHRIJFLINK

Kindervrijmarkt
Naast de terugkerende Lokale Makersmarkt introduceren we tijdens deze braderie tevens een Kindervrijmarkt. Deze vrijmarkt is alleen bedoeld voor de verkoop van tweedehands kinderartikelen zoals speelgoed, kleertjes, leesboekjes en aanverwante gebruiksartikelen. Ouders en kinderen staan hier samen om de tweedehands kinderspulletjes te verkopen en een tweede leven te geven bij een ander fijn gezin. De Kindervrijmarkt is alleen toegestaan op de kramen die namens Winkelcentrum Reigersbos hiervoor gratis ter beschikking worden gesteld. Het is niet toegestaan om zelf grondplekken in te nemen.
INSCHRIJFLINK

Kom je er niet uit? Stuur ons even een mailtje via: info@winkelcentrumreigersbos.nl

Meer nieuws uit Reigersbos

De programmering van Soulful Reigersbos is bekend en het belooft een swingende dag te worden met artiesten zoals Bryan B. en Giefa Sparkle!

De programmering van Soulful Reigersbos is bekend en het belooft een swingende dag te worden met artiesten zoals Bryan B. en Giefa Sparkle!

Winkelcentrum Reigersbos heeft met Soulful Reigersbos weer een groot muzikaal evenement in de planning. Op zaterdag 24 juni vinden er tussen 12.00 – 16.00 uur op een podium in het winkelgebied allerlei swingende optredens plaats. Top artiesten zoals Bryan B., Giefa Sparkle, Graziëlla Hunsel, Cheyenne Toney en de Wazzup Singers staan op het programma samen met lokale talenten zoals Girl Squad: de winnaars van Reigersbos Got Talent.  

Tweedaagse Braderie

Kom gezellig naar de braderie! Deze lente kun je maar liefst twee dagen genieten van de leukste kraampjes en activiteiten. Op vrijdag vind je bijzondere oude ambachten extra op de braderie. Zaterdag kun je ook weer shoppen bij het speciale Lokale Makers gedeelte en de...