Kom naar de vrolijkste straatparade van Amsterdam! Dit jaar start de SouthEast Parade in Reigersbos

De SouthEast Parade is de vrolijkste straatparade van Amsterdam. Na corona gaat het dit jaar weer door zoals het hoort: samen op straat! De missie is verbinding tussen mensen en culturen en laten zien wie je bent.

De datum: zaterdag 20 augustus 2022. Jij doet toch ook (weer) mee?

De straatparade loopt door verschillende delen van Zuidoost. Alle stadsdelen doen mee. De deelnemers zijn verschillende maatschappelijke organisaties, culturele groepen en individuele deelnemers. Op de SouthEast Parade krijgt iedereen die meebouwt aan het DNA van de stad Amsterdam een podium om zich te laten zien. Dit jaar al voor de 5e keer!

Dit jaar start de parade in Winkelcentrum Reigersbos. Op het pleintje voor de Driestromenkerk is vanaf 15.00 uur al volop entertainment met DJ Jurgen Cramer, zangeres Amaria Kabba, Himalay met Jimmy Kriss, Bijlmer fanfare, Accu fanfare en Pretvormer Leerorkest.

Meer informatie en inschrijven: https://southeastparade.nl/

Meer nieuws uit Reigersbos

De programmering van Soulful Reigersbos is bekend en het belooft een swingende dag te worden met artiesten zoals Bryan B. en Giefa Sparkle!

De programmering van Soulful Reigersbos is bekend en het belooft een swingende dag te worden met artiesten zoals Bryan B. en Giefa Sparkle!

Winkelcentrum Reigersbos heeft met Soulful Reigersbos weer een groot muzikaal evenement in de planning. Op zaterdag 24 juni vinden er tussen 12.00 – 16.00 uur op een podium in het winkelgebied allerlei swingende optredens plaats. Top artiesten zoals Bryan B., Giefa Sparkle, Graziëlla Hunsel, Cheyenne Toney en de Wazzup Singers staan op het programma samen met lokale talenten zoals Girl Squad: de winnaars van Reigersbos Got Talent.  

Tweedaagse Braderie

Kom gezellig naar de braderie! Deze lente kun je maar liefst twee dagen genieten van de leukste kraampjes en activiteiten. Op vrijdag vind je bijzondere oude ambachten extra op de braderie. Zaterdag kun je ook weer shoppen bij het speciale Lokale Makers gedeelte en de...