Kom naar de vrolijkste straatparade van Amsterdam! Dit jaar start de SouthEast Parade in Reigersbos

De SouthEast Parade is de vrolijkste straatparade van Amsterdam. Na corona gaat het dit jaar weer door zoals het hoort: samen op straat! De missie is verbinding tussen mensen en culturen en laten zien wie je bent.

De datum: zaterdag 20 augustus 2022. Jij doet toch ook (weer) mee?

De straatparade loopt door verschillende delen van Zuidoost. Alle stadsdelen doen mee. De deelnemers zijn verschillende maatschappelijke organisaties, culturele groepen en individuele deelnemers. Op de SouthEast Parade krijgt iedereen die meebouwt aan het DNA van de stad Amsterdam een podium om zich te laten zien. Dit jaar al voor de 5e keer!

Dit jaar start de parade in Winkelcentrum Reigersbos. Op het pleintje voor de Driestromenkerk is vanaf 15.00 uur al volop entertainment met DJ Jurgen Cramer, zangeres Amaria Kabba, Himalay met Jimmy Kriss, Bijlmer fanfare, Accu fanfare en Pretvormer Leerorkest.

Meer informatie en inschrijven: https://southeastparade.nl/

Meer nieuws uit Reigersbos

Lokale Makers kunnen zaterdag 25 mei tegen gereduceerd tarief op onze Tweedaagse Braderie staan.

Lokale Makers kunnen zaterdag 25 mei tegen gereduceerd tarief op onze Tweedaagse Braderie staan.

Kom gezellig naar onze Tweedaagse Braderie op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei 2024! Struin langs de vele kraampjes en geniet van de vele lekkernijen die er verkrijgbaar zijn. Tijdens deze braderie kun je ook (op de zaterdag) de Lokale Makersmarkt weer terugvinden. Daarvoor zijn we op zoek naar Lokale Makers uit Zuidoost. Ken jij of ben jij iemand die zelf mooie spullen maakt / kookt / creëert? Dan kun je tegen gereduceerd tarief op onze braderie staan.

Kortingsweek Reigersbos: De exclusieve kortingen zijn bekend!

Kortingsweek Reigersbos: De exclusieve kortingen zijn bekend!

Eindelijk is het dan zover en mogen we verkondigen wat onze winkeliers en horeca ondernemers in petto voor jou hebben tijdens de Kortingsweek Reigersbos. Vanaf maandag 27 november t/m zaterdag 2 december scoor jij deze aanbiedingen en extraatjes exclusief in Reigersbos.

Lokale Makers kunnen zaterdag 23 september tegen gereduceerd tarief op onze Nazomer Braderie staan.

Lokale Makers kunnen zaterdag 23 september tegen gereduceerd tarief op onze Nazomer Braderie staan.

Kom gezellig naar onze Nazomer Braderie op zaterdag 23 september 2023! Struin langs de vele kraampjes en geniet van de vele lekkernijen die er verkrijgbaar zijn. Tijdens deze braderie kun je ook de Lokale Makersmarkt weer terugvinden. Daarvoor zijn we op zoek naar Lokale Makers uit Zuidoost. Ken jij of ben jij iemand die zelf mooie spullen maakt / kookt / creëert? Dan kun je tegen gereduceerd tarief op onze Najaarsbraderie staan.