Download hier de speciale Kinderfeestival kleurplaat en maak kans op mooie prijzen!

We tellen af naar het Kinderfeestival op zaterdag 22 juli, maar je hoeft niet zo lang te wachten tot de pret begint. Je kinderen kunnen nu al aan de slag met de leuke kleurplaat van het Kinderfeestival. Download ‘m via deze DOWNLOADLINK en ga samen aan de slag. Is het kunstwerkje klaar? Maak er dan een mooie foto van en deel ‘m op Instagram met de tag #kfkleuractie, mail ‘m naar info@kinderfeestival.nl of lever ‘m in bij De Kazerne (Remmerdenplein 100). Heb je thuis geen printer? Dan kun je de kleurplaat ook eerst bij De Kazerne komen afhalen. Zo kan iedereen zeker weten meedoen!

De kleurplaten worden tentoongesteld tijdens het Kinderfeestival en op de dag zelf zal tevens de prijsuitreiking plaatsvinden!

Meer nieuws uit Reigersbos

Kortingsweek Reigersbos: De exclusieve kortingen zijn bekend!

Kortingsweek Reigersbos: De exclusieve kortingen zijn bekend!

Eindelijk is het dan zover en mogen we verkondigen wat onze winkeliers en horeca ondernemers in petto voor jou hebben tijdens de Kortingsweek Reigersbos. Vanaf maandag 27 november t/m zaterdag 2 december scoor jij deze aanbiedingen en extraatjes exclusief in Reigersbos.

Lokale Makers kunnen zaterdag 23 september tegen gereduceerd tarief op onze Nazomer Braderie staan.

Lokale Makers kunnen zaterdag 23 september tegen gereduceerd tarief op onze Nazomer Braderie staan.

Kom gezellig naar onze Nazomer Braderie op zaterdag 23 september 2023! Struin langs de vele kraampjes en geniet van de vele lekkernijen die er verkrijgbaar zijn. Tijdens deze braderie kun je ook de Lokale Makersmarkt weer terugvinden. Daarvoor zijn we op zoek naar Lokale Makers uit Zuidoost. Ken jij of ben jij iemand die zelf mooie spullen maakt / kookt / creëert? Dan kun je tegen gereduceerd tarief op onze Najaarsbraderie staan.