De programmering van Soulful Reigersbos is bekend en het belooft een swingende dag te worden met artiesten zoals Bryan B. en Giefa Sparkle!

Winkelcentrum Reigersbos heeft met Soulful Reigersbos weer een groot muzikaal evenement in de planning. Op zaterdag 24 juni vinden er tussen 12.00 – 16.00 uur op een podium in het winkelgebied allerlei swingende optredens plaats. Top artiesten zoals Bryan B., Giefa Sparkle, Graziëlla Hunsel, Cheyenne Toney en de Wazzup Singers staan op het programma samen met lokale talenten zoals Girl Squad: de winnaars van Reigersbos Got Talent.

De gehele dag krijgt een soulful, groovy tintje met buurt bingo in de randprogrammering en lokale winkeliers die een speciaal soulful menu aanbieden (o.a. verkrijgbaar bij Yemaya’s Vegan Corner). Het is een evenement bij uitstek voor buurtgenoten om samen te komen en in warme sferen met elkaar te ontspannen en genieten. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd op zaterdag 24 juni in Winkelcentrum Reigersbos!

Een ander leuk event voor buurtgenoten met kinderen komt er in juli aan, namelijk Kinderfeestival Reigersbos. Een kinderfeestje in festival sferen! Op zaterdag 22 juli van 11.00 – 17.00 uur staat de hele winkelstraat vol met gave kinderactiviteiten. De toegang tot het Kinderfeestival is natuurlijk geheel gratis.

Meer nieuws uit Reigersbos

Lokale Makers kunnen zaterdag 23 september tegen gereduceerd tarief op onze Nazomer Braderie staan.

Lokale Makers kunnen zaterdag 23 september tegen gereduceerd tarief op onze Nazomer Braderie staan.

Kom gezellig naar onze Nazomer Braderie op zaterdag 23 september 2023! Struin langs de vele kraampjes en geniet van de vele lekkernijen die er verkrijgbaar zijn. Tijdens deze braderie kun je ook de Lokale Makersmarkt weer terugvinden. Daarvoor zijn we op zoek naar Lokale Makers uit Zuidoost. Ken jij of ben jij iemand die zelf mooie spullen maakt / kookt / creëert? Dan kun je tegen gereduceerd tarief op onze Najaarsbraderie staan.