De Lokale Makersmarkt & Kindervrijmarkt keren terug tijdens onze braderie op 26 en 27 mei!

Kom gezellig naar onze braderie op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei a.s.! Struin langs de vele kraampjes en geniet van de vele lekkernijen die er verkrijgbaar zijn. Tijdens deze braderie kun je ook de Lokale Makersmarkt en Kindervrijmarkt weer terugvinden (alleen op de zaterdag!). Kom je uit Zuidoost en heb jij zelfgemaakte producten om te verkopen? Of wil je graag een ander blij maken met jouw Tweedehands kinderspullen? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij daarvoor een plekje op de braderie kunt bemachtigen!

INSCHRIJVING

Braderie
Voor het reserveren van een commerciële kraam kun je contact opnemen met Marbo Promotions.

Lokale Makersmarkt
Dit gedeelte van de braderie is speciaal voor lokale, zelfstandige ondernemers uit Zuid-Oost. Winkelcentrum Reigersbos stelt in deze sectie plekken tegen een gereduceerd tarief beschikbaar, om startende en/of kleine ondernemers uit de buurt een verkoop impuls te bieden. De inschrijving voor de Lokale Makersmarkt gaat binnenkort van start, het reserveren van een hele of halve kraam kan alleen via Winkelcentrum Reigersbos.

INSCHRIJFLINK: klik hier om je in te schrijven.

Kindervrijmarkt
Naast de terugkerende Lokale Makersmarkt introduceren we tijdens deze braderie tevens een Kindervrijmarkt. Deze vrijmarkt is alleen bedoeld voor de verkoop van tweedehands kinderartikelen zoals speelgoed, kleertjes, leesboekjes en aanverwante gebruiksartikelen. Ouders en kinderen staan hier samen om de tweedehands kinderspulletjes te verkopen en een tweede leven te geven bij een ander fijn gezin. De Kindervrijmarkt is alleen toegestaan op de kramen die namens Winkelcentrum Reigersbos hiervoor gratis ter beschikking worden gesteld. Het is niet toegestaan om zelf grondplekken in te nemen. De inschrijving voor de Kindervrijmarkt gaat binnenkort van start, het reserveren van een hele of halve kraam kan alleen via Winkelcentrum Reigersbos.

INSCHRIJFLINK: klik hier om je in te schrijven.

Kom je er niet uit? Stuur ons even een mailtje via: info@winkelcentrumreigersbos.nl

Meer nieuws uit Reigersbos

De programmering van Soulful Reigersbos is bekend en het belooft een swingende dag te worden met artiesten zoals Bryan B. en Giefa Sparkle!

De programmering van Soulful Reigersbos is bekend en het belooft een swingende dag te worden met artiesten zoals Bryan B. en Giefa Sparkle!

Winkelcentrum Reigersbos heeft met Soulful Reigersbos weer een groot muzikaal evenement in de planning. Op zaterdag 24 juni vinden er tussen 12.00 – 16.00 uur op een podium in het winkelgebied allerlei swingende optredens plaats. Top artiesten zoals Bryan B., Giefa Sparkle, Graziëlla Hunsel, Cheyenne Toney en de Wazzup Singers staan op het programma samen met lokale talenten zoals Girl Squad: de winnaars van Reigersbos Got Talent.  

Tweedaagse Braderie

Kom gezellig naar de braderie! Deze lente kun je maar liefst twee dagen genieten van de leukste kraampjes en activiteiten. Op vrijdag vind je bijzondere oude ambachten extra op de braderie. Zaterdag kun je ook weer shoppen bij het speciale Lokale Makers gedeelte en de...

Winkelcentrum Reigersbos geeft lokaal talent een podium tijdens Reigersbos Got Talent: een speciale editie van de bekende talentenshow!

Winkelcentrum Reigersbos geeft lokaal talent een podium tijdens Reigersbos Got Talent: een speciale editie van de bekende talentenshow!

Bijlmer Got Talent komt naar Reigersbos met een speciale editie: Reigersbos Got Talent! Op zaterdag 22 april zie je hier alvast welke kunsten Zuidoost allemaal in huis heeft in een spectaculaire talentenshow. Tijdens de show krijgen lokale talenten uit de omgeving kans om het publiek en een deskundige jury te imponeren en naar huis te gaan met een van de drie prijzen. De jury bestaat uit niemand minder dan Aliyah Kolf, Graziëlla Hunsel, Reanny en Glenn Lodeweges.