Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tweedaagse Lente Braderie

mei 24 @ 09:00 - mei 25 @ 17:00

Gratis

Kom gezellig naar onze Tweedaagse Braderie op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei 2024! Struin langs de vele kraampjes en geniet van de vele lekkernijen die er verkrijgbaar zijn. Op beide dagen zijn er leuke kinderactiviteiten en op de zaterdag zorgt de winkeliersvereniging voor een bruisend podiumprogramma i.s.m. lokale artiesten!

Tijdens deze braderie kun je ook (op de zaterdag) de Lokale Makersmarkt weer terugvinden. Daarvoor zijn we op zoek naar Lokale Makers uit Zuidoost. Ken jij of ben jij iemand die zelf mooie spullen maakt / kookt / creëert? Dan kun je tegen gereduceerd tarief op onze braderie staan.

INSCHRIJVING

Braderie
Voor het reserveren van een commerciële kraam kun je contact opnemen met Marbo Promotions (www.marbo.nl).

Lokale Makersmarkt
Dit gedeelte van de braderie is speciaal voor lokale, zelfstandige ondernemers uit Zuid-Oost. Winkelcentrum Reigersbos stelt in deze sectie plekken tegen een gereduceerd tarief beschikbaar, om startende en/of kleine ondernemers uit de buurt een verkoop impuls te bieden. De inschrijving voor de Lokale Makersmarkt gaat binnenkort van start, het reserveren van een hele of halve kraam kan alleen via Winkelcentrum Reigersbos.

INSCHRIJFLINK

Kom je er niet uit? Stuur ons even een mailtje via: info@winkelcentrumreigersbos.nl

Gegevens

Begin:
mei 24 @ 09:00
Einde:
mei 25 @ 17:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Marbo Promotions
E-mail
info@marbo.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Winkelcentrum Reigerbos
Reigersbos 57
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps