Kom naar de vrolijkste straatparade van Amsterdam! Dit jaar start de SouthEast Parade in Reigersbos

De SouthEast Parade is de vrolijkste straatparade van Amsterdam. Na corona gaat het dit jaar weer door zoals het hoort: samen op straat! De missie is verbinding tussen mensen en culturen en laten zien wie je bent.

De datum: zaterdag 20 augustus 2022. Jij doet toch ook (weer) mee?

De straatparade loopt door verschillende delen van Zuidoost. Alle stadsdelen doen mee. De deelnemers zijn verschillende maatschappelijke organisaties, culturele groepen en individuele deelnemers. Op de SouthEast Parade krijgt iedereen die meebouwt aan het DNA van de stad Amsterdam een podium om zich te laten zien. Dit jaar al voor de 5e keer!

Dit jaar start de parade in Winkelcentrum Reigersbos. Op het pleintje voor de Driestromenkerk is vanaf 15.00 uur al volop entertainment met DJ Jurgen Cramer, zangeres Amaria Kabba, Himalay met Jimmy Kriss, Bijlmer fanfare, Accu fanfare en Pretvormer Leerorkest.

Meer informatie en inschrijven: https://southeastparade.nl/

Meer nieuws uit Reigersbos

De exclusieve kortingen van onze Kortingsweek zijn bekend!

De exclusieve kortingen van onze Kortingsweek zijn bekend!

Eindelijk is het dan zover en mogen we verkondigen wat onze winkeliers en horeca ondernemers in petto voor jou hebben tijdens de Kortingsweek Reigersbos. Vanaf maandag 20 t/m zaterdag 25 februari scoor jij deze aanbiedingen en extraatjes exclusief in Reigersbos. Je...

Najaarsbraderie Reigersbos met Lokale Makersmarkt & Kindervrijmarkt

Najaarsbraderie Reigersbos met Lokale Makersmarkt & Kindervrijmarkt

Kom gezellig naar onze najaarsbraderie! Struin langs de vele kraampjes en geniet van de vele lekkernijen die er verkrijgbaar zijn. Tijdens deze braderie kun je ook de Lokale Makersmarkt weer terugvinden en introduceren we een gedeelte Kindervrijmarkt (plekken alleen...

Opening: vijf kunstinstallaties op vijf daken in meest dynamische stadsdeel van Amsterdam

Opening: vijf kunstinstallaties op vijf daken in meest dynamische stadsdeel van Amsterdam

Donderdag 11 augustus opent een bijzonder kunstproject in Amsterdam Zuidoost. RARe dis/connect toont vijf kunstinstallaties op vijf daken. De vijf daken liggen in het meest dynamische stadsdeel van Amsterdam, waar komende jaren tienduizenden nieuwe woningen worden gebouwd. De kunstenaars – met zelf een sterke binding met Zuidoost – reflecteren op deze veranderingen en wat het betekent voor de huidige bewoners. Zij brengen hiermee gentrificatie in Zuidoost onder de aandacht.